Profiteer van de online voordelen

Vracht vanuit China op Transporteca

Een transportdienst vinden voor het vervoeren van vracht vanuit China op Transporteca is zeer eenvoudig. In dit artikel leggen we uit welke stappen er worden genomen nadat u hebt geboekt. Verder leggen we uit hoe we technologie en klantenservice combineren om u de dienst te bieden die u nodig hebt.

Bestelt u een oplossing voor het vervoeren van vracht vanuit China op Transporteca? Dan is de eerste stap van het transportproces het contact tussen de verzender (verkoper van de goederen) en de vervoerder. Vervolgens stuurt de Chinese expediteur een digitale versie van de benodigde vervoersdocumenten. Als u de boeking voor het vervoer van vracht vanuit China op Transporteca hebt voltooid, wordt er automatisch een e-mail naar de expediteur gestuurd. Ook de Chinese vervoerder ontvangt een kopie van deze e-mail die de volgende informatie bevat:

Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de expediteur in China die verantwoordelijk is voor de uitvoering van uw transport
Als de goederen moeten worden afgehaald bij de expediteur (ook bekend als EXW voorwaarden), dan voegen we tevens de datum en tijd toe waarop de verzender uw zending klaarzet om afgehaald te worden
Als de zending moet worden overgedragen van de verzender aan de expediteur (ook bekend als FOB voorwaarden of EXW zonder afhalen), dan vermelden we tevens het adres van het distributiecentrum waar en de datum en tijd waarop de goederen moeten worden overgedragen

Daarnaast informeren we de expediteur in China dat er een boeking is geplaatst. Daardoor kunnen ze hun administratie controleren en voorbereidingen treffen om de zending ontvangen.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat we geen reactie op onze e-mail ontvangen. In dat geval stuurt ons systeem na 24 uur een herinnering naar de expediteur in China. Ook ontvangen we zelf een melding van ons systeem zodat we persoonlijk contact met de expediteur kunnen opnemen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw zending geen vertraging oploopt. Dit gebeurt allemaal automatisch en u hoeft hier niets voor te doen.

Bestelling van het vervoer voor vracht vanuit China op Transporteca omboeken zonder extra kosten als uw zending vertraging oploopt

Als u goederen vanuit China importeert, kan het zijn dat uw zending vertraging oploopt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als de productie van uw goederen niet op tijd is voltooid. Verder kunnen er ook andere omstandigheden zijn waardoor de verzender zorgt voor vertraging van uw zending. Daardoor kan de expediteur in China de verzending niet op de afgesproken datum afhalen. Uw zending kan ook worden vertraagd omdat de expediteur de goederen niet op tijd ontvangt.

vracht vanuit china op transporteca

Als dit het geval is, neemt de expediteur in China contact op met de verzender van de goederen om een ​​update te krijgen over de status van de goederen. Vervolgens wordt uw zending kosteloos omgeboekt en worden uw goederen met het volgende transport naar het land van bestemming vervoerd. Dit transport is vergelijkbaar met de transportoplossing die u in eerste instantie had geboekt. Zodra de nieuwe aankomstdatum bekend is, ontvangt u meteen een update van de expediteur.

Volledige terugbetaling in geval van annulering

Er kunnen nu eenmaal zaken veranderen en daarom is flexibiliteit een vereiste. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat u het bestelde transport vanuit China moet annuleren. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat de productie van uw goederen onaanvaardbaar lang is vertraagd. Een andere reden kan zijn dat de aankoop van de goederen om welke reden dan ook niet doorgaat.

Als u het transport voor uw vracht vanuit China op Transporteca boekt, is deze flexibiliteit standaard inbegrepen in de dienst die u bestelt. Besluit u om uw boeking te annuleren? Dan kunt u dit doen tot 24 uur voordat uw vracht volgens de planning wordt afgehaald. In dat geval worden de volledige kosten voor het transport aan u terugbetaald. U hoeft daarvoor alleen maar telefonisch, via e-mail of de chat contact met ons op te nemen. Als u contact met ons opneemt kunt u aangeven wat de reden van de annulering is en wat uw boekingsnummer is.

Voor elke boeking die later wordt geannuleerd behouden wij ons het recht voor om alle kosten die al zijn gemaakt met betrekking tot uw zending in mindering te brengen. Dit is bijvoorbeeld van toepassing als er zonder succes is geprobeerd om uw goederen af te halen.

Voordelen van het online boeken van vracht vanuit China

Met de technologie die door Transporteca is ontwikkeld, kunnen we uw boeking op elk gewenst moment verwerken. En als u uw boeking indient, wordt het verzendproces meteen in gang gezet.

Als u een transportoplossing op een andere manier dan online boekt, wordt het verzendproces vaak pas in gang gezet als de boeking handmatig is verwerkt door het klantenserviceteam van de expediteur in uw land. Vanwege dit handmatige proces en de tijdsverschillen tussen China en Europa duurt het in de meeste gevallen minstens 1 dag langer voordat het verzendproces daadwerkelijk begint. Wanneer u online boekt op Transporteca, worden de verzender en de expediteur in China onmiddellijk met elkaar in contact gebracht en begint het verzendproces meteen.

transporteca transport china

Als u online boekt, profiteert u bovendien van dezelfde gemakken die u ervaart als u andere producten, zoals vliegtickets en verzekeringen koopt. U kunt verschillende diensten vergelijken en bepalen welke oplossing voor u de beste keuze is. Verder kunt u uw boeking voltooien op het moment dat u het best uitkomt.

Omdat we bij Transporteca met de nieuwste technologieën werken, kunnen we de marginale kosten verlagen. Daarom is het voor ons niet alleen een plezier maar ook winstgevend om elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, ongeacht of de klant een groot bedrijf of een kleine onderneming is. U kunt ons dan ook altijd snel bereiken en we zullen u via de chat, e-mail of de telefoon altijd persoonlijk te woord staan.

We vragen klanten niet via een automatisch systeem om ons een beoordeling te geven, maar er zijn wel klanten die op op Trustpilot hun mening over ons geven. U kunt deze recensie hier lezen.

We zijn er als u ons nodig hebt

Als u hulp nodig hebt bij uw transportproces, staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op via chat of telefoon als u onmiddellijk een reactie wilt ontvangen. Of stuur een e-mail naar [email protected] Ons doel is om u altijd binnen een aantal werkuren een reactie te sturen.