transporteca

Visie

Bestel vrachttransport zoals u normaal een vliegticket boekt

Transporteca werd gesticht door ervaren zaakvoerders van A.P. Møller – Mærsk, en wenst de koopervaring van bedrijven die op zoek zijn naar transportoplossingen te verbeteren.

“Onze droom is dat het ooit mogelijk is voor kleinere bedrijven om net zo gemakkelijk import voor hun goederen te boeken als het is om een vliegticket te boeken.” 
Morten Find Lærkholm, Stichter en CEO

We willen een portaal aanbieden waar klanten snel een overzicht vinden van de beschikbare transportopties en dan een optie kiezen die aanleunt bij hun behoeftes. Dan moet het snel zijn, en gemakkelijk zijn te bestellen te betalen voor de gekozen optie.

Transporteca biedt vrachtvervoerders een mogelijkheid om hun producten op de markt te brengen en hun klantenbestand uit te breiden. Bovendien geeft het portaal de vrachtvervoerders de kans om over accurate, volledige informatie te beschikken zodat elke bestelling efficiënt behandeld kan worden.

Tenslotte moet er een overeenkomst zijn inzake de prijs van de geselecteerde dienst en het moet op voorhand betaald worden, zodat de klant geen onaangename verrassingen te wachten staan, en zodat de vrachtvervoerder zijn onderaannemers kan betalen met een minimaal financieel risico.

“We willen het makkelijker maken voor kleine bedrijven om internationaal handel te drijven. We willen het ook aantrekkelijker maken voor vrachtvervoerders om hun diensten ter beschikking te stellen. Andere industrieën hebben al lang online portalen die zowel kopers als verkopers ten goede komen. We zijn begonnen met een markt voor kleine verzendingen omdat die het grootste potentieel toonden voor zowel verzenders als vrachtvervoerders.

Transporteca is een nieuw concept, en dit is de reden waarom we nog niet alle diensten naar en van alle landen aanbieden. Ons doel is om wereldwijd te werk te gaan, en we willen met ons cliënteel samenwerken om dit doel te bereiken. We hopen dat onze klanten ons blijven vertellen wat ze willen, zodat we onze beste prijzen en diensten op het portaal kunnen aanbieden in samenwerking met onze vrachtvervoerders”, Morten Find Lærkholm, Stichter en CEO