transporteca

Visie

Een transportdienst boeken zoals u een vliegticket boekt

Transporteca is opgericht door twee ervaren managers van A.P. Møller – Mærsk. Hun doel is om  het voor bedrijven makkelijker te maken om transportdiensten te bestellen.

“Onze droom is dat het boeken van goederentransport voor kleine bedrijven ooit net zo makkelijk is als het boeken van een vliegticket.”

Morten Find Lærkholm, oprichter en CEO

We willen een portaal bieden waar klanten snel kunnen vinden wat de beschikbare transportopties zijn en direct een transportdienst kunnen kiezen die aan hun wensen voldoet. Daarom moet het zoeken van een transportoptie makkelijk en snel gaan en moet het mogelijk zijn om de transportdienst direct te bestellen.

Transporteca biedt vrachtvervoerders de mogelijkheid om hun diensten op de markt te brengen en hun klantenbestand uit te breiden. Bovendien kunnen vrachtvervoerders hun meeste actuele en bijgewerkte gegevens doorgeven zodat elke transportdienst die wordt besteld snel en efficiënt afgehandeld kan worden.

Uiteindelijk moet er een afspraak worden gemaakt over de prijs voor de transportdienst en dit bedrag moet van tevoren worden betaald. Op deze manier komt de klant niet voor onaangename verrassingen te staan en kan de vrachtvervoerder het transportbedrijf dat de goederen gaat vervoeren betalen terwijl het financiële risico minimaal is.

“We willen het voor kleine bedrijven makkelijker maken om internationaal te handelen. Ook willen we het voor vrachtvervoerders makkelijker maken om hun transportdiensten aan te bieden. Andere sectoren hebben al lang online portalen waar zowel kopers als verkopers van kunnen profiteren. We zijn op een markt voor kleinere verzendingen begonnen omdat we zagen dat er op deze markt voor zowel transporteurs als vrachtvervoerders nog veel winst te behalen is.

Transporteca is een nieuw concept en daarom bieden we op dit moment nog geen transportdiensten van en naar alle landen aan. Ons doel is om transportdiensten over de hele wereld aan te bieden en we willen samenwerken met onze partners om dit doel te bereiken. We hopen dat onze klanten blijven aangeven wat hun wensen zijn zodat we in samenwerking met onze vrachtvervoerders de beste prijzen en diensten op ons portaal kunnen aanbieden”

Morten Find Lærkholm, oprichter en CEO