WORD PARTNER VAN TRANSPORTECA

Transportoplossingen online verkopen

Bereikt u klanten alleen door vertegenwoordigers en traditionele marketingoplossingen te gebruiken? Kopers zoeken steeds vaker online naar transportdiensten. Als ze dit doen, zullen ze dan ook uw diensten vinden? En zo ja, boeken ze deze ook? Lees in dit artikel hoe transportoplossingen online verkopen in zijn werk gaat.

Waarom zou u transportoplossingen online verkopen?

U kunt transportoplossingen online verkopen als u uw verkoopcijfers wilt verhogen. Het is gebleken dat u tot drie keer meer transportdiensten kunt verkopen als u uw diensten ook online aanbiedt. Het toevoegen van dit verkoopkanaal zorgt ervoor dat de verkoopkosten van vrachtvervoerders zullen worden verminderd. Verder verhoogt u de productiviteit door het boekingsproces te standaardiseren en loopt u geen risico dat openstaande betalingen niet worden voldaan.

Transporteca ontvangt iedere maand meer dan 10.000 aanvragen voor het uitvoeren van een transport. Wanneer u uw diensten online aanbiedt, kunt u van al deze aanvragen profiteren. Ook hebt u de mogelijk om het soort transport uit te voeren waar uw onderneming in is gespecialiseerd. Dankzij onze zoekmachine krijgen klanten automatisch uw diensten en prijzen te zien. Transportoplossingen online verkopen – u hoeft geen tijd te besteden aan het versturen van prijsopgaven.

transportoplossingen online verkopen

Als de klant voor uw transportbedrijf kiest, wordt u hiervan meteen op de hoogte gebracht. Daarna kunt u meteen beginnen met het regelen van het transport. Transporteca heeft de betaling al namens u afgehandeld zodat u op dat gebied niets hoeft te doen.

Als u uw dienst of prijzen wilt wijzigen, kunt u deze online in realtime bijwerken. Alle boekingen zijn zogenaamde “spot verzendingen”, waardoor u geen rekening met de prijsvaliditeit hoeft te houden.

Stel u biedt een transportoplossing voor LCL-verzendingen van China naar Nederland. Dan hebt u jaarlijks toegang tot 35.000 transportverzoeken die door het mkb voor deze route worden ingediend. En wat zou er gebeuren als u daarnaast vrachtwagenvervoer vanuit Italië, expresdiensten naar de VS of andere diensten aan uw aanbod toevoegt?

transportoplossingen online verkopen transporteca

Zo gaat transportoplossingen online verkopen in zijn werk

Bij Transporteca draait het allemaal om eenvoud. We maken het gemakkelijk voor transportbedrijven om hun diensten online te verkopen.

We bieden u realtime controle over uw transportdiensten via ons eigen speciale Transporteca-dashboard dat op onze beveiligde servers wordt gehost.
Pas uw prijzen en verzendtarieven aan zodat deze in realtime worden bijgewerkt en overeenkomen met uw capaciteit en prijsstrategie.
We versturen u een volledig overzicht van de boeking en alle betalingen worden vooraf voldaan.

transportdiensten online transporteca

Wat verwachten we van u?

Dat is eenvoudig: klanten van Transporteca verwachten de service te krijgen waar ze voor betalen. We verwachten dat u die service levert.

Naast het onderhouden van uw dienstenaanbod via uw speciale Transporteca-dashboard, zijn er enkele formele eisen waar u aan moet voldoen:

U kunt alleen erkende transportdiensten online verkopen waarbij u werkt met uw eigen netwerk of samenwerkt met gevestigde partners.
U moet online klanten een uitstekende service kunnen bieden waarbij proactieve communicatie een essentieel onderdeel is.
U moet openstaan ​​voor recensies en beoordelingen over uw diensten die door Transporteca openbaar worden gemaakt.
U hoeft klanten niet de mogelijkheid te bieden om het transport voortdurend te kunnen volgen. Maar als de zending vertraging oploopt, moet u, uw agent, of uw transporteur dit onmiddellijk aan de klant laten weten en er dient uitgelegd te worden welke stappen er met betrekking tot de zending zullen worden ondernomen.

online transport verkopen

Klaar om te beginnen?

Hebt u een middelgroot of groot gevestigd vervoers- of vrachtwagenbedrijf en biedt u ten minste een aantal erkende transportoplossingen? En bent u geïnteresseerd om deze diensten via Transporteca aan te bieden? Dan is het proces zeer eenvoudig:

  1. Stuur ons een korte beschrijving van uw bedrijf en de diensten die u online wilt aanbieden. U kunt meer informatie vinden op onze contactpagina.
  2. Een medewerker van Transporteca zal contact met u opnemen om uw transportdiensten te verifiëren.
  3. Als het profiel voor uw transportbedrijf op Transporteca is aangemaakt, ontvangt u de inloggegevens voor uw speciale dashboard.
  4. U stelt in welke diensten en prijzen u online wilt aanbieden.

Nadat u onze algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, worden uw diensten online weergegeven. Vanaf dat moment kunnen klanten de door u aangeboden transportoplossingen boeken. U kunt de door u aangeboden diensten en tarieven via het dashboard makkelijk up-to-date houden. Transporteca is ontwikkeld om het gebruikers makkelijk te maken om een transportoplossing te boeken en om vervoers- en transportbedrijven de mogelijkheid te bieden om boekingen eenvoudig online te ontvangen.

Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u al binnen 90 minuten transportdiensten online verkopen.

Waardoor onderscheidt Transporteca zich?

Nog steeds niet overtuigd? Als u meerdere opties overweegt om uw diensten online aan te bieden, vindt u hieronder een aantal redenen waarom transportoplossingen online verkopen via Transporteca de juiste keuze is.

Transporteca is het enige portaal waar de prijzen van Europese transportbedrijven voor zowel zeetransport, vrachtvervoer als expresdiensten rechtstreeks worden weergegeven.
Als u met Transporteca samenwerkt, kunt u uw transportdiensten binnen 90 minuten online aanbieden. Daarom hoeft u uw eigen systemen niet aan te passen om uw diensten ook via internet aan te kunnen bieden.
Met uw speciale Transporteca-dashboard hebt u volledige controle over de diensten en tarieven die u online aanbiedt.
U loopt geen risico als u uw transportdiensten op Transporteca aanbiedt – u betaalt alleen voor de boekingen die u krijgt.
Transporteca is al succesvol in Scandinavië en breidt zich nu uit naar de rest van Europa.

We horen graag van u!

U kunt ook meer informatie over ons vinden via 3PL News en door dit artikel over de meest veelbelovende start-ups in de logistieke sector te lezen.