Waarom u dit moet doen

Transport boeken bij Transporteca

Wilt u een oplossing voor transport boeken? Als u goederen moet verzenden dan biedt Transporteca u meerdere mogelijkheden. Of u nu goederen wilt importeren of exporteren en ongeacht of u goederen in dozen of in containers wilt vervoeren.

Bij Transporteca geloven we dat het vinden en een oplossing voor transport boeken eenvoudig, snel en veilig moet zijn. U: “Ja…natuurlijk… Dat zegt iedere vervoerder. Waarom zou ik een oplossing voor transport boeken bij Transporteca?” Lees verder om erachter te komen hoe we voor u de beste betaalbare transportdiensten kunnen vinden. Daarbij kunnen we garanderen dat het transport voldoet aan uw wensen, zonder negatieve verrassingen achteraf.

De markt in kaart brengen om de beste transportdiensten te vinden

Verschillende vrachtvervoerders hebben verschillende sterke kanten. De sterke kanten van de vrachtvervoerders worden meestal ontwikkeld naar aanleiding van de wensen van klanten. Stel een vrachtvervoerder heeft veel klanten heeft die veel producten via zeetransport van Bangladesh naar Europa moeten vervoeren. Dan is de kans groot dat deze vervoerder een goede prijs een goede transportdienst voor dit traject kan bieden.

Verschillende vrachtvervoerders hebben verschillende sterke kanten. De sterke kanten van de vrachtvervoerders worden meestal ontwikkeld naar aanleiding van de wensen van klanten. Stel een vrachtvervoerder heeft veel klanten die veel producten via zeetransport van Bangladesh naar Europa moeten vervoeren. Dan is de kans groot dat deze vervoerder een goede prijs en een goede transportdienst voor dit traject kan bieden. Aan de andere kant hoeft dit niet te betekenen dat deze transporteur ook goed is in luchttransport vanuit Zuid-Amerika. Hetzelfde geldt voor wegtransport vanuit Italië.

Bij Transporteca zijn we trots op het feit dat we de verschillende transportdiensten in kaart brengen. Ook controleren we of vervoerders een goede transportdienst kunnen bieden voor de handelsroutes die u op onze website kunt vinden. Het aanbod van vrachtvervoerders en bedrijven voor wegtransport die u op onze website kunt vinden is zeer divers. En ieder transportbedrijf heeft bewezen dat ze goed zijn in het vervoeren van goederen op de route die daarbij hoort. Daardoor kunt u tijd besparen omdat u niet zelf hoeft uit te zoeken welke vervoerders een goede transportdienst kunnen bieden. Zo kunt u eenvoudig de beste vrachtvervoerder kiezen voor de transportdienst waar u naar op zoek bent.

transport boeken

Kwaliteitscontrole van Transporteca

We willen er ook graag zeker van zijn dat transporteurs continu goede diensten blijven bieden. Daarom hebben we een mogelijkheid op onze website om een recensie over vrachtvervoerders te schrijven. Voor ieder transport dat wordt uitgevoerd, vragen we u om feedback te geven op de geleverde dienst. Ook vragen we u om aan te geven of de afspraken met betrekking tot de vervoerstijd zijn nagekomen. Deze feedback wordt niet alleen openbaar gedeeld, maar de recensies worden ook door het personeel van Transporteca geanalyseerd. Het kan voorkomen dat we vinden dat een transporteur niet aan onze kwaliteitseisen kan voldoen. In dat geval zullen we de diensten van de vrachtvervoerder van onze website verwijderen. Pas als het transportbedrijf kan bewijzen dat ze aan onze eisen kunnen voldoen, dan zullen we de dienst weer aanbieden.

Gegarandeerd een betaalbaar transport boeken

Op de website van Transporteca kunt u verschillende transportoplossingen voor elk type vervoer vinden. Van goedkoop zeetransport tot snel luchttransport en van standaard wegtransport tot gespecialiseerde koeriersdiensten. Hierdoor kunt u prijzen vergelijken zodat u altijd een transportdienst kunt vinden die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Dankzij ons eenvoudige overzicht kunt u alle transportdiensten snel en goed met elkaar vergelijken. U kunt dat bijvoorbeeld doen op basis van prijs, vervoerstijd en beoordelingen van andere klanten.

Transport dankzij technologie verbeteren is onze kernwaarde. We hebben vele aspecten van het transportproces geautomatiseerd. Dit helpt zowel de klant die het transport boekt als de vervoerders die de transportdienst leveren. Daardoor hebben transportbedrijven een voorkeur voor klanten die hun transport boeken via Transporteca. De vervoerders kunnen ook lagere prijzen bieden. Dit is simpelweg mogelijk omdat de boekingen en het transportproces dankzij deze technologie efficiënter verloopt.

Boek uw gewenste transportdienst – zonder verrassingen

Het team van Transporteca bestaat uit ervaren professionals die al een lange tijd in de transportsector actief zijn. Deze ervaren krachten worden aangevuld door jonge en enthousiaste medewerkers. Zij kunnen zich makkelijk inleven in de situatie van klanten. Daarom doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat de klanten een positieve ervaring hebben. We nemen altijd de verantwoordelijk voor de boeking van het transport. Verder nemen we voor iedere klant de tijd zodat iedere klant de aandacht krijgt die hij verdient.

transporteca transport boeken

Omdat we een neutrale partij zijn kunnen we tussen de klant en de vrachtvervoerder bemiddelen. Dit komt zowel de snelheid als de prijs van het transport ten goede. Het kan voorkomen dan een zending vertraagd is of dat er goederen onverhoopt beschadigd raken. In dat geval kunnen we bemiddelen zodat er een oplossing kan worden gevonden die voor beide partijen acceptabel is.

In de transportsector is het niet ongebruikelijk dat de klant aanvullende kosten moet betalen voordat de zending wordt geleverd. Deze toeslagen moeten vaak worden betaald nadat de factuur al is betaald. Bij Transporteca betaalt u altijd vooraf zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Alle kosten zijn bij de prijs inbegrepen zodat u nooit onverwachte kosten hebt. Dankzij onze prijsgarantie hoeft achteraf dus nooit aanvullende toeslagen te betalen.

Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

We vragen klanten niet om recensies over ons te schrijven. Maar een aantal klanten hebben ons op openbare websites een beoordeling gegeven. U kunt een aantal van deze recensies op de website van trustpilot bekijken.

Wilt u het transport boeken maar wilt u ons voor die tijd nog een vraag stellen? Dan kunt u ons telefonisch of via e-mail en onze chat bereiken.

Wilt u het transport boeken maar wilt u ons voor die tijd nog een vraag stellen? Dan kunt u ons telefonisch of via e-mail en onze chat bereiken.