Gids

Transport naar Engeland

Goederen verschepen naar Engeland is normaal geen probleem. Aangezien Engeland deel uitmaakt van EU samenwerkingsverdragen, kunnen goederen vrij vervoerd worden van Nederland naar Engeland. Er kunnen wel mogelijk specifieke Britse standaarden en wetten bestaan die bepaalde vereisten stellen op enkele producten. Het is de verantwoordelijkheid van de importeur om te verzekeren dat deze vereisten worden ingewilligd.

Het transport naar Engeland wordt meestal uitgevoerd via vrachtwagen of schip. Koeriersbedrijven gebruiken ook vliegtuigen voor kleinere verzendingen met snelle levering.

Exporteren van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk duurt slechts enkele dagen, de totale levertijd kan uitlopen als de goederen door verscheidene warenhuizen in Nederland en Engeland moeten gaan – normaliter 5-7 dagen.

Transportprijzen naar Engeland

Hieronder vindt u enkele voorbeeldprijzen voor transport van Nederland naar Engeland. Als u de courante prijzen voor uw verzending wilt weten, kunt u ze met onze tool vinden.

Amsterdam naar Londen, Engeland
6 pakjes, 96kg
€112, all-in (8 dagen door koerier)

Haag naar Cambridge, Engeland
3 Euro palletten met een hoogte van 135 cm, 240kg
€230, all-in (4 dagen door verzender)

Van Rotterdam naar Manchester, Engeland
1 complete vrachtwagen (30-pallet capaciteit)
€3,200 all-in (2 dagen rechtstreeks)

Vracht exporteren naar Engeland met Transporteca

Transporteca werkt met een groot netwerk van vrachtvervoerders en verzenders die hun verzenddiensten naar het VK online aanbieden. Als we niet het exacte vrachtproduct hebben dat uw wensen inwilligt, kunnen we voor u offertes inzamelen van onze beste vrachtvervoerders, zonder enige aankoopverplichting, binnen de 24 uur en met een prijsgarantie!