Handleiding

Transport vanuit Spanje

Het is over het algemeen niet moeilijk het transport vanuit Spanje naar Nederland te regelen. In de hele EU geldt namelijk dat er vrij verkeer van goederen mogelijk is. Het duurt gemiddeld 4-5 dagen voordat uw goederen in Nederland aankomen als de goederen met een vrachtwagen worden vervoerd. Als u de goederen door een koeriersdienst laat vervoeren is de vervoerstijd gemiddeld 2-3 dagen.

Wilt u bij het transport vanuit Spanje veel goederen van Spanje naar Nederland vervoeren? Dan is het belangrijk dat u weet of de toegangswegen naar uw leverancier voor een grote vrachtwagen toegankelijk zijn. De vrachtwagen waarmee uw goederen van Spanje naar Nederland worden vervoerd is 16 meter lang. Dit type vrachtwagen heeft een laadruimte van 13 meter. Hebt u voor het vervoer van uw goederen geen vrachtwagen met een laadruimte van 13 meter nodig? Dan worden uw goederen meestal met een kleinere vrachtwagen naar het distributiecentrum vervoerd. Vervolgens worden de goederen in een grote vrachtwagen geladen.

Boek uw transport vanuit Spanje op Transporteca

Op de website van Transporteca kunt u de prijzen van de vrachtvervoerders vergelijken die goederen van Spanje naar Nederland vervoeren. Ook kunt u de verschillende opties bekijken die u hebt bij het transport vanuit Spanje. Hebt u voor het transport van uw goederen bijvoorbeeld een hele vrachtwagen nodig? Of wilt u slechts een aantal pakketjes van Spanje naar Nederland laten vervoeren? Op onze website kunt u alle opties bekijken en de prijzen vergelijken. We hebben contacten in heel Spanje, waaronder in Barcelona, Madrid, Alicante, Sevilla en Malaga.

Kunt u de optie die u zoekt niet vinden op onze website? Dan gaan we voor u contact opnemen met onze partners en Spanje. We zullen voor u op zoek gaan naar de beste prijs voor uw transport vanuit Spanje. Daarbij bieden we een prijsgarantie en onze prijsopgave is geheel vrijblijvend. We sturen u binnen 24 uur een e-mail met een prijsopgave. Via de link in deze e-mail kunt u de bestelling afronden.

Voorbeelden van prijzen bij transport vanuit Spanje

Van Barcelona in Spanje naar Eindhoven
7,5 kubieke meter, 700 kg – prijs EUR 1000. Bij deze prijs zijn alle kosten inbegrepen.

Van Toro in Spanje naar Den Haag
1 pallet met 600 flessen wijn, 850 kg – prijs EUR 250. Bij deze prijs zijn alle kosten inbegrepen.

Van Lleida in Spanje naar Amsterdam
3 pakketjes, 76 kg – prijs EUR 130. Bij deze prijs zijn alle kosten inbegrepen.