Op deze webpagina van Transporteca kunt u makkelijk zoeken naar de prijzen voor het transport naar Zweden van goederen. Zo kunnen exporteurs, distributeurs en particulieren op elk gewenst moment de actuele prijzen vergelijken. Ons portaal is 24/7 bereikbaar. Dus u kunt altijd binnen een paar klikken uw gewenste transportdienst vanuit Nederland naar Zweden bestellen. Verder helpen we u stap voor stap bij het proces om het transport naar Zweden te boeken.

Hebt u de gewenste dienst voor het transport naar Zweden niet op onze website kunnen vinden? Dan zal Transporteca u binnen 24 uur gratis een vrijblijvende prijsopgave sturen. Omdat we intensief samenwerken met verschillende vrachtvervoerders kunnen we u de beste prijs voor uw transport bieden. We werken al zeer lang samen met deze transporteurs waardoor we de kwaliteit van het transport naar Zweden kunnen garanderen. Bij de prijzen die Transporteca kan bieden zijn alle kosten bij de prijs inbegrepen. Dit betekent dat u een prijs ontvangt waarbij alle kosten voor het transporteren naar Zweden zijn gedekt.

Zoek de prijzen voor het transport naar Zweden

De goederen die van Nederland naar Zweden worden vervoerd zullen meestal met een vrachtwagen worden getransporteerd. De tijd dat het duurt voordat uw goederen in Zweden aankomen kan erg verschillen. Dit is afhankelijk van het feit waar in Zweden de goederen moeten worden afgeleverd. Voor een zending naar centraal Zweden (bijvoorbeeld Malmö of Stockholm) zal dit ongeveer 1-2 dagen duren. Moet uw zending ten noorden van Stockholm (bijvoorbeeld in Umeå) worden afgeleverd? Dan zal het transport ongeveer 4-6 dagen in beslag nemen. Moet uw vracht worden bezorgd in het uiterste noorden van Zweden? Daarmee bedoelen we ten noorden van Umeå, bijvoorbeeld in de buurt van Lapland of de Finse grens? Dan zal het transport naar Zweden meer tijd in beslag nemen.

Voorbeelden van prijzen bij transport naar Zweden

Amsterdam naar Malmö in Zweden
3 pakjes, 70kg – prijs EUR 120

Eindhoven naar Stockholm in Zweden
4 Europallets met een hoogte van 160 cm – prijs EUR 410

Rotterdam naar Umeå in Zweden
15 pallets (de helft van de capaciteit van een standaard vrachtwagen met een laadruimte van 13,6 meter) – prijs EUR 2.000