Transport naar Duitsland

Vracht verzenden naar Duitsland is makkelijk, omdat goederen vervoerd kunnen worden binnen de vrije markt van de EU. De meerderheid van cargo verzonden van Nederland naar Duitsland vindt plaats via wegtransport, aangezien dit de meest kost-efficiënte oplossing is.

Boek uw transport naar Duitsland met Transporteca

Via ons portaal zoekt en boekt u gemakkelijk de beste transportoptie om uw vracht naar Duitsland te verzenden. Als we in ons netwerk niet de exacte diensten en kosten hebben die u nodig heeft, zullen we de beste deals op de markt vinden en ze u voorleggen binnen 24 uur, zonder aankoopverplichting en met een prijsgarantie. Bekijk hier een demonstratie van ons portaal.

De transport prijzen die u op ons portaal vindt zijn all-in tarieven. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten nadat uw vracht geboekt is.

Transportkosten naar Duitsland

Van Amsterdam naar Mannheim, Duitsland
Vrachtwagen (33-pallet capaciteit) – prijs € 1.600, all-in

Van Rotterdam naar Büdelsdorf, Duitsland
2 Euro pallets met een hoogte van 80 cm, 600 kg – prijs € 190, all-in

Van Haag naar Munchen, Duitsland
3 pakjes, 40kg – prijs € 50, all-in

Transporttijd van Nederland naar Duitsland

Als u goederen transporteert naar Duitsland, kunt u rekenen op een transporttijd van 1-2 dagen voor Noord-Duitsland en 3-4 dagen naar het zuiden. Voor kleinere hoeveelheden van goederen, kan de totale verzendtijd oplopen tot 5-6 dagen als de goederen door een distributiecentrum in Nederland en Duitsland moeten.