Handleiding

Transport naar China

Bent u op zoek naar een dienst voor het transport naar China? Als u goederen wilt exporteren naar China dan moet u op een aantal zaken letten. Zo moet u een vervoerder kiezen die ervaring heeft met transport naar China. Bij het transport naar China werken sommige dingen namelijk anders dan bij transport binnen Europa. Daarom is het belangrijk dat de vervoerder op de hoogte is van de douanekosten. Ook moet de transporteur weten tot welke Chinese instanties hij zich moet richten bij het exporteren van goederen. En de transporteur moet weten waar de goederen moeten worden aangegeven. Op deze pagina kunt u meer lezen over het exporteren van goederen naar landen buiten de EU.

Voor het transport naar China van uw goederen kunt u gebruik maken van twee diensten. Als u handel drijft met China kunt u voor het transport naar China voor luchtvracht of zeevracht kiezen. Al u kiest voor luchtvracht dan duurt het 3-10 voordat uw goederen in China aankomen. Dit is afhankelijk van uw budget en de transporteur die u kiest voor het transport naar China van uw goederen. Het is een goedkopere optie om uw goederen via zeevracht naar China te verzenden. Maar het duurt wel aanzienlijk langer voordat de goederen in China aankomen. De gemiddelde vervoerstijd naar China via zeetransport is namelijk 35-45 dagen. De exacte vervoerstijd is afhankelijk van het feit waar in China uw goederen moeten worden afgeleverd.

Nemen de goederen die u naar China wilt verzenden minder ruimte in beslag dan één kubieke meter? Dan is het voor u de goedkoopste optie om uw goederen over zee te laten vervoeren.

Transport naar China met Transporteca

Wilt u een dienst voor zeevracht of luchtvracht bestellen? Dan kunt u een overzicht van de beste vervoerders voor het transport naar China aanvragen. Dat kunt u gewoon hier op onze website doen. Zo kunt u eenvoudig de tarieven van de verschillende vervoerders bekijken en met elkaar vergelijken.

Voorbeelden van prijzen voor het vervoeren van goederen van Nederland naar China

Amsterdam naar Shanghai in China – 4 dagen met een koeriersdienst
2 pakjes, 48kg – prijs EUR 220

Rotterdam naar Chengdu in China – 8 dagen via luchttransport, deur-tot-deur
2 Europallets met een hoogte van 80 cm, 600kg – prijs EUR 2.260

Van Den Haag naar Shenzhen in China – 37 dagen via zeetransport, deur-tot-haven
8.6 kubieke meter, 960kg – prijs EUR 1.320