gids

Goedkoop goederentransport

Wij bieden u de beste verzending van uw goederen naar of van het buitenland. Zoals u misschien reeds heeft ervaren, kan het ontzettend moeilijk zijn om een overzicht te krijgen van internationale transportvkosten. Hoe weet u of u krijgt waar u voor betaalt? Gaan een hoge kwaliteit en lage verzendkosten samen?

Transporteca geeft u een overzicht van transportopties die passen bij uw cargo, en de prijzen en transittijden die ermee samengaan. U kunt hierdoor een afweging maken of een goedkoop transportbedrijf past bij uw wensen. Bijvoorbeeld of u het waard vindt om een tragere transportmethode te gebruiken.

Wij staan garant voor de kwaliteit van de vrachtvervoerders die hun transportdiensten aanbieden op Transporteca. We garanderen tevens dat de prijzen niet veranderen en dat er geen onverwachte kosten de kop opsteken. Het antwoord is dus ja, goedkope verzending en goede diensten zijn zeker gelijktijdig mogelijk.

FOB Shenzhen naar Rotterdam
1 pallet, 1.5 kubieke meter, 300kg – goedkoopste verzending € 236 all-in (37 dagen via zee)

Los Angeles naar Amsterdam
1 verhuisdoos met persoonlijke items, 0.08 kubieke meter, 15kg – goedkoopste verzending € 136 all-in (9 dagen via luchtvracht)

Firenze naar Utrecht
1 pallet wijn, 1.7 kubieke meter, 300kg – goedkoopste verzending € 239 all-in (5 dagen met vrachtwagen)