Betaling via bankoverschrijving

Bankgegevens Transporteca

Wanneer u een betaling via een bankoverschrijving naar Transporteca wilt overboeken, kunt u de volgende bankgegevens gebruiken. Selecteer de juiste bankrekening voor het land waar uw bank is gevestigd en selecteer de valuta waarin u wilt betalen. U kunt de valuta op uw factuur vinden.

Om ervoor te zorgen dat we uw betaling gemakkelijk kunnen herkennen, kunt u bij het indienen van uw betaling de boekingsreferentie of het factuurnummer invoeren als bericht aan de ontvanger. Beide kunt u op uw factuur vinden.

Het proces om uw transportopdracht uit te voeren, wordt in gang gezet zodra uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Aangezien het enkele dagen kan duren voordat internationale betalingen worden verwerkt, kunt u de betalingsdocumenten naar [email protected] sturen. Mogelijk kunnen we het proces om uw transportopdracht uit te voeren dan eerder in gang zetten.

Betaling in euro (EUR)

Bank: TransferWise Europe SA, Avenue Louise 54, Room S52, Brussel, 1050, België
SWIFT: TRWIBEB1XXX
IBAN: BE22967017565147
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Betalingen via een bank binnen het SEPA-gebied (Single European Payment Area), waaronder Nederlandse banken, worden meestal als lokale betalingen beschouwd en daarom gelden er geen internationale betalingstoeslagen.

Wanneer u een bedrag in EUR overmaakt via een bank buiten het SEPA-gebied, wordt er een internationale betalingstoeslag in rekening gebracht. Om de kosten te minimaliseren, raden we u aan om te selecteren dat de verzender en ontvanger de overdrachtskosten delen en een bedrag overmaken dat EUR 7 meer bedraagt dan het bedrag dat op uw factuur wordt weergegeven. Dit dekt de kosten die Handelsbank in rekening brengt voor het ontvangen van de betaling.

bankoverschrijving internationaal

Betaling in Britse pond (GBP)

Via een bank in elk land, behalve in het Verenigd Koninkrijk

Bank: TransferWise, 56 Shoreditch High Street, Londen E1 6JJ, Verenigd Koninkrijk
SWIFT: TRWIGB2L
IBAN: GB33TRWI23147020096940
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Betalingen via een bank binnen het SEPA-gebied (Single European Payment Area), waaronder Nederlandse banken, worden meestal als lokale betalingen beschouwd en daarom gelden er geen internationale betalingstoeslagen.

Wanneer u een bedrag in GBP overmaakt via een bank buiten het SEPA-gebied, wordt er een internationale betalingstoeslag in rekening gebracht. Om de kosten te minimaliseren, raden we u aan om te selecteren dat de verzender en ontvanger de overdrachtskosten delen en een bedrag overmaken dat GBP 6 meer bedraagt dan het bedrag dat op uw factuur wordt weergegeven. Dit dekt de kosten die bank in rekening brengt voor het ontvangen van de betaling.

Via een bank in het Verenigd Koninkrijk

Bank: TransferWise, 56 Shoreditch High Street, Londen, E1 6JJ, Verenigd Koninkrijk
UK Sort Code: 23-14-70
Rekeningnummer: 20096940
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Betalingen via een bank in het Verenigd Koninkrijk worden als lokale betalingen beschouwd en daarom gelden er geen internationale betalingstoeslagen.

Betaling in Amerikaanse dollar (USD)

Via een bank in elk land, behalve in de VS

Bank: TransferWise, 19 W, 24th Street, New York, 10010, VS
SWIFT/BIC: CMFGUS33
Rekeningnummer: 8310059835
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Als u een bedrag in USD naar onze bankrekening van TransferWise overboekt, worden er internationale betalingstoeslagen in rekening gebracht. Om de kosten te minimaliseren, raden we u aan om te selecteren dat de verzender en ontvanger de overdrachtskosten delen en een bedrag overmaken dat USD 8 meer bedraagt dan het bedrag dat op uw factuur wordt weergegeven. Dit dekt de kosten die TransferWise in rekening brengt voor het ontvangen van de betaling.

Via een bank in de VS

Bank: TransferWise, 19 W, 24th Street, New York, 10010, VS
Routeringsnummer: 084009519
Rekeningnummer: 9600000000484916
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Betalingen via een bank in de VS worden als lokale betalingen beschouwd en daarom gelden er geen internationale betalingstoeslagen.

internationale betaling

Betaling in Deense kroon (DKK)

Via een bank in elk land, behalve in Denemarken

Bank: Danske Bank
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK7030000011150527
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Als u een bedrag in DKK naar onze bankrekening van Danske Bank overboekt, worden er internationale betalingstoeslagen in rekening gebracht. Om de kosten te minimaliseren, raden we u aan om te selecteren dat de verzender en ontvanger de overdrachtskosten delen en een bedrag overmaken dat DKK 50 meer bedraagt dan het bedrag dat op uw factuur wordt weergegeven. Dit dekt de kosten die Danske Bank in rekening brengt voor het ontvangen van de betaling.

Via een bank in Denemarken

Bank: Danske Bank
Registratienummer: 3409
Rekeningnummer: 11150527
Rekening op naam van: Transporteca ApS

Betalingen via een bank in Denemarken worden als lokale betalingen beschouwd en daarom gelden er geen internationale betalingstoeslagen.

Betaling in Noorse kroon (NOK)

Bank: Danske Bank
SWIFT: DABADKKK
IBAN: DK3230004442045542
Naam op rekening: Transporteca ApS

Als u een bedrag in NOK naar onze bankrekening van Danske Bank overboekt, worden er internationale betalingstoeslagen in rekening gebracht. Om de kosten te minimaliseren, raden we u aan om te selecteren dat de verzender en ontvanger de overdrachtskosten delen en een bedrag overmaken dat NOK 80 meer bedraagt dan het bedrag dat op uw factuur wordt weergegeven. Dit dekt de kosten die Danske Bank in rekening brengt voor het ontvangen van de betaling.

betaling rekeningnummer

Betaling in Zweedse kroon (SEK)

Bank: Danske Bank
SWIFT: DABASESX
IBAN:
Naam op rekening: Transporteca ApS

Als u een bedrag in SEK naar onze bankrekening van Danske Bank overboekt, worden er internationale betalingstoeslagen in rekening gebracht. Om de kosten te minimaliseren, raden we u aan om te selecteren dat de verzender en ontvanger de overdrachtskosten delen en een bedrag overmaken dat SEK 70 meer bedraagt dan het bedrag dat op uw factuur wordt weergegeven. Dit dekt de kosten die Danske Bank in rekening brengt voor het ontvangen van de betaling.

Betalen met een creditcard

Als u liever met een creditcard betaalt, kunt u hier een beveiligde transactie uitvoeren via onze creditcardterminal.