De volledige lijst

Amazon Fulfillment Center Locaties

We hebben alle Amazon Fulfillment Center locaties in de onderstaande lijst verzameld. We zullen de lijst regelmatig bijwerken als we meer te weten komen over nieuwe Amazon FBA-adressen.

Als u op zoek bent naar een locatie om uw producten naar een Amazon Fulfillment Center te verzenden, moet u zich eerst een Amazon Seller Account aanmaken en een verzendingsplan aanmaken. Anders loopt u het risico dat Amazon uw zending afkeurt bij aankomst in het Amazon FBA-magazijn. Om meer te weten te komen over het verzendingsproces van uw producten naar een Amazon Fulfillment Center locatie, bezoek dan onze complete gids over dit onderwerp:

Onderstaande Amazon-magazijnen omvatten zowel de eigen Fulfillment Center-locaties van Amazon als door expediteurs geëxploiteerde magazijnen die Amazon FBA-producten namens Amazon beheren.

Het kan een ingewikkeld proces zijn om uw producten voor te bereiden en naar een locatie van het Amazon Fulfillment Center te verschepen, vooral als het uw eerste keer is. Er zijn veel verschillende dingen waar u moet op letten en er moet aan strenge eisen worden voldaan. Als u hulp nodig heeft bij het verzenden naar een van deze Amazon-magazijnen, is Transporteca er om u te helpen.

Volg gewoon deze link naar onze Amazon FBA prijsaanvraag pagina om uw verzendgegevens in te voeren, en wij nemen contact met u op met een offerte.

We hopen dat u gevonden hebt wat u zocht. Zo niet, laat het ons weten. Onze klantenservice helpt u graag verder met al uw vragen.

Wij raden u aan om de FBA-eisen van Amazon voor voorbereiding, verpakking, etikettering en leveringen niet te onderschatten. Om u te helpen een idee te krijgen van wat er van u wordt verwacht, hebben we de belangrijkste video-tutorials over de vereisten van Amazon FBA verzameld.

Hopelijk zorgt dit voor een succesvolle eerste verzending in uw zakelijke avontuur met Amazon. Mocht u meer hulp nodig hebben bij het verzenden naar een locatie van het Amazon Fulfillment Center, aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected].