transporteca

Persoonlijke Databescherming

We weten dat u belangrijk vindt te weten hoe uw informatie wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft om uw informatie te behandelen met de nodige confidentie en respect.

We weten dat u belangrijk vindt te weten hoe uw informatie wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft om uw informatie te behandelen met de nodige confidentie en respect. De onderstaande communicatie beschrijft ons beleid inzake privacy. Door Transporteca te gebruiken gaat u akkoord met, en geeft u toestemming aan, de praktijken die in dit privacy-beleid beschreven staan.

Bepaalde informatie over uw gebruik wordt opgeslagen wanneer u de Transporteca website gebruikt, zoals het Internet Protocol (IP) adres, uw navigatie op de website, de systemen en diensten die u gebruikt, hoelang u tijd spendeert op de site en andere vergelijkbare informatie.

Deze informatie kan u niet specifiek identificeren. Hou er rekening mee dat we het recht om deze informatie te gebruiken om verkeer op onze website te analyseren, behouden, alsook voor andere doeleinden.

Als u informatie beschikbaar stelt die u persoonlijk kan identificeren, zoals uw naam, adres, en dergelijke, kan deze informatie gebruikt worden voor statistisch en/of ander gebruik.

Persoonlijk identificeerbare informatie die u beschikbaar stelt wanneer u een profiel aanmaakt of een boeking uitvoert met een vrachtvervoerder via Transporteca, zal enkel naar de vrachtvervoerder die te maken heeft met uw bestelling, verzonden worden. We zullen uw informatie niet gebruiken, verkopen, delen of bekendmaken aan derden.

Deze website gebruikt cookies van Google Adwords om specifieke reclame te genereren voor mensen die de website van Transporteca hebben bezocht. U kan ‘remarketing’ (reclame) cookies uitschakelen op de Google Ads Voorkeuren website. U kan ook alle informatie inzake uw belangstelling en demografische groep die Google bijhoudt, hier bekijken.

We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt wanneer u Transporteca gebruikt om uw vrachtvervoer te plannen en te betalen, en daarom zijn we zeer begaan met hoe we vergaarde informatie beschermen. Geen enkele website kan totale veiligheid garanderen, maar we hebben een groot aantal technische en fysische beveiliging geïmplementeerd om de informatie die u ons geeft, te beschermen. We willen steeds degelijke, moderne veiligheidsprocedures en technologieën gebruiken, datakwaliteit behouden en ervoor zorgen dat de informatie correct verwerkt wordt.