transporteca

Persoonlijke Databescherming

We begrijpen dat u het belangrijk vindt dat u weet hoe we uw gegevens gebruiken. We waarderen uw vertrouwen en zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen.

We begrijpen dat u het belangrijk vindt dat u weet op welke manier we u gegevens gebruiken. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft en we zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Hieronder beschrijven we ons privacybeleid. Door gebruik te maken van de diensten van Transporteca gaat u akkoord met en geeft u toestemming voor de zaken die in dit privacybeleid worden besproken.

Bepaalde informatie over uw gebruik wordt opgeslagen wanneer u de Transporteca website gebruikt, zoals het Internet Protocol (IP) adres, uw navigatie op de website, de systemen en diensten die u gebruikt, hoelang u tijd spendeert op de site en andere vergelijkbare informatie.

Als u gebruik maakt van de website van Transporteca dan worden bepaalde gegevens opgeslagen, zoals bijvoorbeeld uw IP-adres (Internet Protocol). Maar ook gegevens over hoe u op onze website navigeert, de systemen en de functies die u gebruikt, hoe lang u op een bepaalde pagina blijft en andere soortgelijke informatie.

Aan de hand van deze gegevens kunnen we niet identificeren wie u bent. Houd er alstublieft rekening mee dat we het recht hebben om deze gegevens te gebruiken om het verkeer op onze website te analyseren, in kaart te brengen en voor vergelijkbare doeleinden mogen gebruiken.

Als u gegevens verstrekt waarmee u persoonlijk kan worden geïdentificeerd, zoals uw naam, adres enzovoort, dan kunnen deze gegevens voor statische of soortgelijke doeleinden worden gebruikt.

Deze website maakt gebruik van cookies van Google Adwords om specifieke advertenties te genereren voor mensen die de website van Transporteca hebben bezocht. U kunt deze cookies voor het genereren van advertenties via de website van Google Ads Voorkeuren uitschakelen. U kunt ook alle gegevens met betrekking tot de informatie op het gebied van uw voorkeuren en uw demografische locatie die Google in kaart brengt, hier bekijken.

We vinden het belangrijk dat u een veilig gevoel hebt wanneer u de diensten van Transporteca gebruikt om uw gewenste transportdienst te zoeken en te betalen. Daarom hechten we veel waarde aan de bescherming uw gegevens die we hebben gegenereerd. Geen enkele website kan volledige veiligheid garanderen maar we hebben veel verschillende technische en fysieke beveiligingssystemen geïmplementeerd om de gegevens die u aan ons doorgeeft op een veilige manier te beschermen. We werken er voortdurend aan om steeds degelijkere en modernere veiligheidsprocedures en technologieën te gebruiken om ervoor te zorgen dat de gegevens op een juiste manier worden verwerkt.